+359 898 349 860 Notice: Undefined variable: fax in /home/freewebb/public_html/sportizdrave/catalog/view/theme/theme644/template/common/header.tpl on line 147
Notice: Undefined variable: open in /home/freewebb/public_html/sportizdrave/catalog/view/theme/theme644/template/common/header.tpl on line 150
лв.
Любими (0)
  • Вашата кошница е празна!

SAW PALMETTO - PURE NUTRITION 700 мг - 100 капсули

24.24лв.
  • Производител: Pure Nutrition
  • Модел: SAW PALMETTO - PURE NUTRITION
  • Наличност: 111


Какво е Saw Palmetto на Pure Nutrition?


Pure Nutrition Saw Palmetto е мощна формула с една съставка, съдържаща чист прах от плодове на палмето, за подобряване на здравето на простатата, пикочните функции, благосъстоянието на мъжете и редица други биологични процеси.


"Палмовото трионче" (Serenoa repens) или както пивече е познато Saw Palmetto е палма-джудже, коренно в югоизточната част на Съединените щати, като дава плодове, които са били проучени сериозно в продължение на десетилетия и доказано, че са полезни за подпомагане на функцията на простатата и уриналните пътища при мъжете. Всъщност тази билка се използва от края на 1800 г. и се рекламира като „приятел на стареца“, поради способността й да предоставя облекчение при симптоми на увеличена простата.


Доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) е едно от най-често срещаните заболявания на възрастните мъже и може да причини болка, докато уринира и затрудни способността за пълно изпразване на пикочния мехур. Въпреки че има фармацевтични варианти за лечение на усложнения на ДПХ и пикочния мехур, изследванията показват, че добавката на екстракт от плодове от палмето е по-добра от плацебо с по-малко странични ефекти от лекарства, които обикновено се използват за лечение на тези проблем.


Pure Nutrition Saw Palmetto разполага с основа от висококачествена доза прах от от плодовете на палмето, който са в подкрепа и насърчаването на здравата простата, поддържане на нормалната функция на уринирането и насърчаване на общото здраве на мъжете.


Как работи натурална хранителна добавка Saw Palmetto?


Плодовете на палмето изглежда работят чрез различни механизми за поддържане на здрава простата и насърчаване на здравословната функция на уриниране. Изследванията показват, че тези механизми могат да включват антиандрогенни действия в клетките на простатата, както и антиадренергични свойства в долните пикочни пътища.


Докато мъжете остаряват, андрогенните ефекти на хормони като тестостерон и неговите производни, като дихидротестостерон (DHT), могат да започнат да причиняват растеж и пролиферация на клетките в гладката мускулна тъкан на простатната жлеза. От своя страна простатата расте и започва да свива шийката на пикочния мехур, което води до болка при уриниране (и проблеми при изпразване на пикочния мехур).


Твърди се, че плодът на палмето съдържа мастни киселини и естери на мастни киселини, които ефективно блокират действията на ензимната конверсия на тестостерон в DHT (чрез инхибиране на 5-алфа-редуктаза), както и на ензимната конверсия на DHT в андростандиол (чрез инхибиране на 3- алфа-хидроксистероидна дехидрогеназа). От своя страна, това може да помогне за възстановяване / предотвратяване на растежа на простатна тъкан чрез намаляване на ефекта на андрогените върху клетките на простатата.


Съединенията в плода на палмето също изглежда инхибират адренорецепторите на простатата, както и мускариновите рецептори на пикочния мехур; това помага да се поддържа здравето на урината чрез намаляване на спазмите на пикочния мехур и интензивността на контракциите на пикочния мехур.


Ползи от Saw Palmetto на Pure Nutrition


Цитираните тук изследвания и клинични доказателства сочат, че плодовият прах на Палмето в Pure Nutrition може да:


  • Да е в подкрепа за по-здрава простата
  • Насърчаване на здравословната функция при уриниране
  • Подкрепя мъжкото цялостното здраве
  • Насърчава здравословните нива на кръвното налягане

Спорт и Здраве силно препоръчва да ограничите / премахнете приема на алкохол, докато използвате Pure Nutrition Saw Palmetto.


Saw Palmetto на Pure Nutrition и разлики в качеството

Pure Nutrition Saw Palmetto е направен в cGMP - съоръжение. Всяка доза Pure Nutrition Saw Palmetto осигурява 700 mg чист на прах от палмето, за да се гарантира максимална ефективност.

Най-добре е да приемате Pure Nutrition Saw Palmetto 2-3 пъти на ден с храна, за да оптимизирате използването и ползите, които изпитвате.


Източници:
http://purenutritionusa.com/https://ispe.org/

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър