+359 898 34 98 60
6 дни в седмицата от 9:00 до 19:00
лв.
Любими (0)
  • Вашата кошница е празна!

MSM NOW Foods Метилсулфонилметан 1000 mg - 120 капсули

39.39лв.
  • Производител: NOW Foods
  • Модел: MSM NOW Foods
  • Наличност: В наличност

Един от важните химични елементи, които изграждат човешкото тяло, е сярата. Топ марката на NOW Foods ви предлага своят Метилсулфонилметан - MSM

 

Метилсулфонилметан - MSM продукт добре познат на тези, които използват хранителни добавки, за да поддържат или възстановяват здравето си, защото МСМ е част от много от тях.


Най-често MSM се използва за създаване на витаминни комплекси, които служат за подобряване на структурата на косата и ноктите. Метилсулфонилметанът е част от хранителните добавки, които се приемат за възстановяване и поддържане на ставите.


Признаци за липса на сяра в организма


Ако в тялото настъпят някакви промени, тогава той дава сигнал. Липсата на сяра се определя от такива признаци:


- раните заздравяват бавно;

- ноктите и косата стават чупливи;

- постоянно се притеснявате от артроза и артрит;

- често се появяват различни обриви по кожата на лицето и тялото.


Разбира се, невъзможно е да установите причината за тези промени сами, но това трябва да бъде „звънец“, за да обърнете внимание на количеството сяра, консумирана с продукти.


Храненето трябва да бъде пълноценно и балансирано. Ритъмът на живот и хранителните навици не винаги дават възможност да се спазват правилата за хранене. Най-популярните продукти, които допълват доставката на сяра:


пресни плодове и зеленчуци (особено зеле);

зърна;

риба и морски дарове;

месо;

яйца;

мляко;

сирене;

чай;

шоколад;

лук;

чесънът.


Какво ще осигури приема на сяра в организма


Естествено срещаща се бионалична форма на сяра е метилсулфонилметан (MSM) от Now Foods. Тази марка произвежда голям списък от продукти за красота и здраве. Основният компонент на MSM Now Foods е метилсулфонилметан (MSM). Той е много важен за ставите, защото с негова помощ се синтезира протеин - строителен материал за мускулите, хрущялите, връзките. Метилсулфонилметанът също е необходим за облекчаване на възпалителните процеси. Препоръчва се да се включи MSM Now в някои случаи:


  • като част от комплексната терапия в периода на възстановяване;

  • с повишена нервност;
  • с понижаване на имунитета;
  • с кожни проблеми;
  • с алергични заболявания и паразитни инфекции;
  • с цел подмладяване.


Добавката се използва не само при дегенеративни и възпалителни процеси, метилсулфонилметан (MSM) на NOW се препоръчва и за спортуващи хора подложени на прекомерно физическо натоварване както и и за хора над 45 години. Обърнете внимание, че самолечението може да бъде опасно за вашето здраве. Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, преди да приемете метилсулфонилметан (MSM) особено ако приемате някакви лекарства.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър