+359
5 дни в седмицата от 10:00 до 18:00
лв.
Любими (0)
  • Вашата кошница е празна!

NOW Foods - екстракт от плодове на дива череша 750 mg. - 90 капсули

56.56лв.
  • Производител: NOW Foods
  • Модел: Black Cherry Fruit NOW
  • Наличност: 111


Черната череша, е родом от Северна Америка и отдавна се използва от кореняците американци заради множество си терапевтични свойства. Черните череши доставят пълна гама витамини, фитохимикали и антиоксиданти. Богатия хранителен профил изведе черната череша на челно място при естествените хранителни добавки, NOW направиха концентрат по-лесен за приемане от вас чрез използване на специализирани практики за филтриране, извличане и увеличаване на концентрацията на хранителните стойности. Всяка доза в този екстракт от плодове на черна череша на NOW Foods включва концентрат от черна череша в съотношение 10: 1 - една от най-високите налични възможности - и е доказано, че помага за облекчаване на симптомите на всичко - от безсъние до подагра, намалява рисковете от остеопороза, поддръжка здравето на сърцето и помагат за предотвратяване на различни заболявания. На практика всеки може да се възползва от антиоксидантните свойства на екстракта от добавката Black Cherry Fruit на най-големият и титолован пройзводител на добавки - NOW Foods!

Лекувайте безсънието си ... естествено със супер мощната формула Black Cherry на NOW Foods!


Екстракът от черна череша е естествен източник на мелатонин, - хормон, който помага да регулирате цикъла на съня-събуждане. Изследвания, публикувани през 2014 г., показаха, че съставките в Екстракт от плодове от черна череша на NOW Foods могат да помогнат за подобряване както на качеството, така и на продължителността на сънят ви, да намалят тежестта на безсънието и да повишат цялостната ви ефективност на съня - всичко благодарение на природата и на NOW Foods.

Ако имате безсъние, вие сте идеален кандидат за тази
здравословна добавка, особено като се има предвид, че липсата на сън може да има големи и негативни ефекти върху цялостното ви здраве!


Black Cherry Fruit NOW Foods е бъкан с флавоноиди, лигнин и танини = Антиоксидантна суперсила!


NOW Foods Екстракт от черна череша е естествено богат източник на флавоноиди и съдържа лигнин и полезни танини. Доказано е, че растителните флавоноиди намаляват свободните радикали (лошите бактерии) и имат силни антиоксидантни свойства, които могат да помогнат за намаляване на окислението, LDL (лошия) холестерол и възпалението. Флавоноидите са важни за защита срещу различни човешки заболявания. Лигнинът е вторият най-разпространен природен полимер в света, подобно на целулозата. Неговият антиоксидантен капацитет привлече повишено внимание в изследванията за контролиране на затлъстяването и намаляване на глюкозата, за да се намали рискът от диабет. Научната дума за танин е полифенол, който е естествен антиоксидант. Антиоксидантите играят важна роля в тялото ви, когато става дума за неутрализиране на щетите, нанесени от свободните радикали, които влияят върху работата на почти всички важни органи.

Подкрепете здравето на костите и сърцето с екстрактът от черни череши на Now FoodsКалциевите соли и калият са част от формулата на екстракта от плодове на черната череша на NOW Foods. Калциевите добавки обикновено се използват за предотвратяване на костна загуба и остеопороза, за лечение на пациенти с не-нормални сърдечни удари и за допълване на калций за хора, които не получават достатъчно в диетата си - предпазват ги от появата на хипокалцемия, тежък дефицит, резултатите в ниски нива на калций в кръвта. Калцият е мощен и основен микроминерал, от който тялото ви се нуждае всеки ден, за да поддържа ключови функции. Изследванията показват, че поддържането на високи нива на калций както и на калий може да ви помогне да намалите риска от болести и състояния свързани с преждевременна смъртност с 20%! Доказано е, че намаляват риска от инсулт, понижават кръвното налягане, предпазва от загуба на мускулна маса или атрофия на мускулатурата след прекарани болестнни състояния, запазват плътността на костите и намалява образуването на камъни в бъбреците.

За повече инфо посетете сайта на производителя: NOW Foods или вижте ревюто на марката в нашият блог!


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър