+359 898 34 98 60
6 дни в седмицата от 9:00 до 19:00
лв.
Любими (0)
  • Вашата кошница е празна!

Ортеза за коляно с подържане на пателата Variteks 822

32.32лв.
  • Производител: Super Support
  • Модел: Variteks 822
  • Наличност: В наличност

                                                                            

                                                                            


Коленната ортеза е с ограничителен пръстен около отвора за пателата модел 822


Състав и описание на продукта:

80% неопрен, 15% памук, 5% найлон.

Коленната ортеза е с ограничителен пръстен около отвора за пателата. Отворът освобождава прякото налягане и стабилизира чашата. Скобата е изработена от 4 мм неопрен, който помага за предотвратяване на наранявания като разтягане на мускули и сухожилия. Неопренът осигурява подкрепа чрез натиск върху увредената тъкан, защото, за разлика от еластичната, тя се простира във всички посоки, докато се простира до границата. Неопренът е отличен топлоизолатор, който запазва топлината, генерирана от тялото в увредената зона, стимулирайки повишеното кръвообращение и осигуряваща бързо възстановяване.

Вътрешната повърхност е изработена от трикотаж, състоящ се от 100% памук, който предотвратява подхлъзване през тялото, абсорбира потта и циркулира въздух.

В опаковката има едно колянна ортеза. Подходяща е за десни и леви крака.

Рехабилитационен период след обездвижване на колянната става след наранявания и хирургични интервенции, артроскопия, рехабилитационен период след увреждане на менисите, латерални и кръстосани връзки на коленната става, изкълчване на коляното, превенция и лечение на леки наранявания на коленната става, собствена връзка на патела, включително при спортни дейности , обостряне на остеоартроза на колянната става, ограничаване на обхвата на движение след увреждане на лигамента, нестабилност на колянната става, за фиксиране на колянната става, когато лигаментът е счупен кръстници връзки, да използват в спорта, за да се подготви за предстоящия съвместен товара.

Начин на употреба:

Ортезата за коляно Super Suport 804 на марка Variteks се поставя директно върху кракът, с изображение на логото нагоре, поставяйки се в областта на коляното, така че дупката да се намира на патела.

Времето за носене се определя от лекуващия лекар.

Изберете размера наколенката според таблицата с размери.

Таблица с размери:


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър