+359 898 34 98 60
6 дни в седмицата от 9:00 до 19:00
лв.
Любими (0)
  • Вашата кошница е празна!

NOW Glucosamine & Chondroitin 750/600 мг - 60 Таблетки

63.63лв.
  • Производител: NOW Foods
  • Модел: NOW Glucosamine & Chondroitin
  • Наличност: 111


Glucosamine & Chondroitin са съставки с най- благоприятен ефект за възстановяване на хрущялите и ставите и цялостно подмладяване на организма


NOW® Glucosamine & Chondroitin съчетава две добре познати съставки в сулфатната форма. Глюкозаминът е основен градивен елемент за образуването на гликозаминогликани (GAG) и протеогликани, основните компоненти на хрущялната тъкан. гликозаминогликан, комбиниран с Глюкозамин в този продукт, за поддържане на правилната мобилност и комфорт на ставите.

    Здраве на ставите
    Мобилност и комфорт
    Без-GMO
    Диетична добавка
    Общо здраве
    Гарантирано качество с GMP сертификат


NOW Glucosamine & Chondroitin са сред най-известните хранителни вещества за поддържане на здрави стави които може да си набавите от една хранителна добавка. Научните изследвания показват, че глюкозаминът и хондроитин могат да стимулират нормалната мобилност и комфорт на ставите.

NOW Foods са създатели на официалната технология за тестване ефективността на всички видове глюкозаминовите продукти. С това компания NOW се утвърждава като лидер в разработката на добавки за стави и хрущяли, като постига възможно най-високо качество, чрез използваните напреднали методики и технологии.

Glucosamine & Chondroitin на NOW Foods е носител на Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки за спорт и здраве) за най-добър продукт в категорията добавки за стави и хрущяли!


Употреба:

Приемайте по 3 капсули дневно NOW Glucosamine & Chondroitin.

Предупреждения:
Съхранявайте в опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място след отваряне.

Опровержение
Докато ние от Спорт и Здраве се стреми да гарантира точността на своите продуктови изображения и информация, някои промени в производството на опаковки и / или съставки могат да не бъдат актуализирани на нашия сайт. Въпреки че от време на време може да се доставят с алтернативни опаковки, винаги е гарантирана свежеста. Препоръчваме ви да прочетете етикетите, предупрежденията и упътванията на всички продукти преди употреба и да не разчитате единствено на информацията, предоставена от sportizdrave.com


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър