+359 898 349 860 Notice: Undefined variable: fax in /home/freewebb/public_html/sportizdrave/catalog/view/theme/theme644/template/common/header.tpl on line 147
Notice: Undefined variable: open in /home/freewebb/public_html/sportizdrave/catalog/view/theme/theme644/template/common/header.tpl on line 150
лв.
Любими (0)
  • Вашата кошница е празна!

Информация за доставка

Здравейте и добре дошли на страницата за доставка и доставка! Тук можете да се запознаете с полезна информация относно условията и реда за доставка на нашите стоки.

Можете да закупите избраните от вас продукти онлайн и да ги получите директно до прага си. Доставка е безплатна при някои поръчки. Ние използваме най-добрите превозвачи в бизнеса, за да се уверим, че поръчката Ви стига до вас навреме. Времената за доставка варират в зависимост от избрания от вас адрес за доставка, наличността на избраните от Вас артикули и часа /деня, в който сте направили поръчката си.


Безплатна доставка

Безплатна двудневна доставка е налична за артикули на склад. Можете да видите в количката си, ако вашият артикул е на склад. Безплатна двудневна доставка не е достъпна за персонализирани и за определени видове поръчки, включително поръчки, платени по банков път, PayPall, Skrill и др.  За да получите безплатна двудневна доставка, ще трябва да направите поръчката си до 16:00, от понеделник до петък. Например, ако поръчате стоките си преди 16:00, от понеделник до петък, ние ще ги доставим в рамките на два работни дни.